Δρ. Αντώνης Βασιλειάδης

Χειρουργός Ορθοπαιδικός

Χειρουργική & Επανορθωτική Μικροχειρουργική Χεριού

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και επεμβατικές μεθόδους για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού θεραπευτικού και λειτουργικού αποτελέσματος.

30ΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πολυετής εξειδίκευση κι αναγνωρισμένη εμπειρία στη χειρουργική ή συντηρητική θεραπεία όλων των παθήσεων του χεριού και του άνω άκρου.

ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πολυετής εμπειρία στην αναγνώριση & αποκατάσταση πολύ μικρών ανατομικών δομών του σώματος,  με τη χρήση του χειρουργικού μικροσκοπίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μιλήστε μαζί μας για τις δικές σας απορίες και προγραμματισμό του ραντεβού σας!

Αντώνης Βασιλειάδης MD, Ph.D.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1958. Αποφοίτησε το 1976 από το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Δράμας. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Cluj-Napoca το 1984, με βαθμό πτυχίου “cum laude” και, μετά από επιτυχείς εξετάσεις ισοτιμίας με το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1985, του χορηγήθηκε Αδεια Ασκησης Επαγγέλματος.

Από το 1986 έως το 1991 εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στην Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (1986-1988) και στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (1988-1991) στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ.

Image

Οι ασθενείς μας λένε…

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ανθρωπο πρώτα από όλα, και γιατρό Αντώνη Βασιλειάδη!! Κατάφερε ένα κατεστραμμένο χέρι με κομμένο τελείως το ωλένιο νεύρο, με φοβερό γενικό τραυματισμό να το κάνει απολύτως λειτουργικό.

Γιατρε σε ευχαριστώ!! να σε έχει ο Θεός καλά.
(θα έβαζα και κάποιες φωτογραφίες, του πριν και του μετά, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό.πάντως υπάρχουν και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για το θαύμα του γιατρού!!)

Πηγή: Facebook
Ο καλύτερος ορθοπεδικός άκρας χειρός στην χώρα! Έχει σώσει και εμένα προσωπικά αλλά και πολλούς φίλους που τους έστειλα! Ευχαριστούμε που υπάρχεις κ. Βασιλειάδη!

Πηγή: Facebook

Μιλήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε το ραντεβού σας ή να μας στείλετε το δικό σας ερώτημα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12  - Νέα Σμύρνη
+30 210 9310820

info@vasileiadismicrohandsurgery.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί κατόπιν ραντεβού Δευτέρα και Πέμπτη

 

SOCIAL MEDIA

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Copyright © vasileiadismicrohandsurgery.gr 2020. All Rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενεία Medical Promotion