Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας για απορίες ή διευκρινήσεις και προγραμματίστε το ραντεβού σας!

Υπηρεσίες ιατρείου

Στο ιατρείο παρέχονται υπηρεσίες που αφορούν τα άνω και κάτω άκρα. Προβλήματα που αφορούν τον ώμο, τον αγκώνα, τις αρθρίτιδες, τις βλάβες περιφερειακών νεύρων, συγγενείς δυσπλασίες χεριού αλλά και αποκατάσταση νευρικών βλαβών κ.λ.π.

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα είναι η πλέον αναγνωρισμένη ασθένεια που προκαλείται λόγω επαγγελματικής απασχόλησης.

Νεύρωμα Morton

Είναι ένας καλοήθης όγκος ενός νεύρου και εμφανίζεται σε ένα από τα κοινά δακτυλικά νεύρα του ποδιού, πιο συχνά ανάμεσα στο 3ο και το 4ο δάκτυλο.

Ωλένια νευρίτιδα

Χαρακτηρίζεται από πίεση του ωλενίου νεύρου στο επίπεδο του αγκώνα. Αποτελεί το δεύτερο συχνότερο σύνδρομο πιεστικής νευροπάθεια.

Βλαισός μέγας δάκτυλος

Το μεγάλο δάκτυλο συμβάλλει στην λειτουργία του ποδιού και ως ένα από τα τρία σημεία στήριξης στην όρθια θέση αλλά και στην σωστή βάδιση.

Κακώσεις εκτεινόντων

Το βασικό αίτιο είναι η βίαιη πρόσκρουση του δακτύλου όταν βρίσκεται σε έκταση, με αποτέλεσμα την βίαιη κάμψη της ονυχοφόρου φάλαγγας.

Σφυροδακτυλία

Σφυροδακτυλία είναι η παραμόρφωση των δακτύλων του άκρου ποδός που συνίσταται σε μόνιμη κάμψη της εγγύς φαλαγγοφαλαγγικής άρθρωσης.

Γνωρίστε τον ιατρό

Αντώνης Βασιλειάδης MD, Ph.D.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1958. Αποφοίτησε το 1976 από το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Δράμας. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Cluj-Napoca το 1984, με βαθμό πτυχίου “cum laude” και, μετά από επιτυχείς εξετάσεις ισοτιμίας με το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1985, του χορηγήθηκε Αδεια Ασκησης Επαγγέλματος.

Από το 1986 έως το 1991 εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στην Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (1986-1988) και στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (1988-1991) στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ.

Δραστηριότητες ιατρού

33ο Σεμινάριο Μικροχειρουργικής και 7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Χειρουργικής Περιφερικών Νεύρων και Βραχιονίου Πλέγματος

Συμμετοχή στο 34ο Σεμινάριο Μικροχειρουργικής και 8ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Χειρουργικής Περιφερικών Νεύρων και Βραχιονίου Πλέγματος στο Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας & Εκπαίδευσης «Παναγιώτης. Ν. Σουκάκος», στο “Αττικόν” Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, 6 με 9 Ιουνίου, 2018.

Διάλεξη με θέμα: Αποκατάσταση των ελλειμμάτων περιφερικών νεύρων με χρήση νευρικών αυτομοσχευμάτων

Image

Φόρμα επικοινωνίας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12

17671 - Νέα Σμύρνη

+30 210 9310820

info@vasileiadismicrohandsurgery.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί κατόπιν ραντεβού Δευτέρα και Πέμπτη

 

SOCIAL MEDIA

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Copyright © vasileiadismicrohandsurgery.gr 2020. All Rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενεία Medical Promotion