Η άρθρωση του ώμου έχει την δυνατότητα να εκτελεί κινήσεις προς περισσότερες διευθύνσεις και σε μεγαλύτερο εύρος από όλες τις αρθρώσεις του ανθρώπινου σκελετού. Λόγω ακριβώς αυτής της μεγάλης ευχέρειας κινήσεων ο ώμος είναι εκτεθειμένος σε πολλαπλά είδη κακώσεων.

Οι κακώσεις του ώμου είναι συχνότατες, ιδιαίτερα μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με αθλήματα που απαιτούν κινήσεις του άνω άκρου σε μεγάλη απαγωγή και ανάταση.

Image

Ισχυρά συνδεσμικά, τενόντια και θυλακικά στοιχεία δίνουν στην άρθρωση του ώμου την απαραίτητη σταθερότητα.

Αυτά τα στοιχεία, είναι συχνά εκτεθειμένα σε βλάβες από τραυματισμούς και σε εκφυλιστικές βλάβες.

Πολλές από τις βλάβες αυτές απαιτούν αποκατάσταση με χειρουργική επέμβαση.

Η αρθροσκόπηση επιτρέπει στον χειρουργό να διακρίνει, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει προβλήματα της άρθρωσης του ώμου. Η αρθροσκοπική χειρουργική απαιτεί μικρές τομές και πραγματοποιείται με τη βοήθεια λεπτών εργαλείων και απεικονιστικών  συσκευών.

Έτσι, η επέμβαση γίνεται δίχως ανώφελους τραυματισμούς των ιστών που καλύπτουν την άρθρωση του ώμου, ενώ ο ασθενής εξασφαλίζει μικρότερη περίοδο ανάρρωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μιλήστε μαζί μας για τις δικές σας απορίες και προγραμματισμό του ραντεβού σας!

Στην κλινική μας, εργαζόμενοι ως ομάδα, με μακρόχρονη εμπειρία στην αρθροσκοπική χειρουργική, αντιμετωπίζουμε τις διάφορες τραυματικές και εκφυλιστικές βλάβες του ώμου:

  • ρήξη του στροφικού τενοντίου πετάλου
  • αστάθειες του ώμου
  • σύνδρομο πρόσκρουσης
  • τενοντίτιδα ώμου
  • αρθρίτιδα της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης

Επίσης πραγματοποιούμε ανοικτές χειρουργικές επεμβάσεις

  • οστεοσύνθεση καταγμάτων του ώμου
  • αρθροπλαστικές σε αρθρίτιδες του ώμου

Στο νοσοκομείο Metropolitan η αρθροσκοπική χειρουργική γίνεται από ομάδα ιατρών στην οποιά συμμετέχουν ο κος Νικόλαος Κωνσταντίνου - Ορθοπαιδικός Χειρουργός εξειδικευμένος στην αρθροσκοπική χειρουργική και την χειρουργική των αθλητικών κακώσεων και ο κος Βασιλειάδης, με την συνεργασία του εξειδικευμένου αναισθησιολόγου κου Γιώργου Γλεντή.

Οι ασθενείς μας λένε…

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ανθρωπο πρώτα από όλα, και γιατρό Αντώνη Βασιλειάδη!! Κατάφερε ένα κατεστραμμένο χέρι με κομμένο τελείως το ωλένιο νεύρο, με φοβερό γενικό τραυματισμό να το κάνει απολύτως λειτουργικό.

Γιατρε σε ευχαριστώ!! να σε έχει ο Θεός καλά.
(θα έβαζα και κάποιες φωτογραφίες, του πριν και του μετά, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό.πάντως υπάρχουν και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για το θαύμα του γιατρού!!)

Πηγή: Facebook
Ο καλύτερος ορθοπεδικός άκρας χειρός στην χώρα! Έχει σώσει και εμένα προσωπικά αλλά και πολλούς φίλους που τους έστειλα! Ευχαριστούμε που υπάρχεις κ. Βασιλειάδη!

Πηγή: Facebook

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12  - Νέα Σμύρνη
+30 210 9310820

info@vasileiadismicrohandsurgery.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί κατόπιν ραντεβού Δευτέρα και Πέμπτη

 

SOCIAL MEDIA

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Copyright © vasileiadismicrohandsurgery.gr 2020. All Rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενεία Medical Promotion