Η εμπειρία μας έχει δείξει πως σε περιπτώσεις νευρικής βλάβης των κάτω άκρων η άμεση αποκατάσταση με χρήση μικροχειρουργικών τεχνικών οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στις περιπτώσεις ιατρογενών βλαβών των περιφερικών νεύρων των κάτω άκρων απαιτείται ταχεία κλινική και ηλεκτροφυσιολογική μελέτη και σταδιοποίηση της έκτασης της βλάβης, του βαθμού της λειτουργικής απώλειας καθώς και έλεγχος της όποιας αυτόματης ανανεύρωσης.

Δυστυχώς, οι περιπτώσεις ιατρογενούς βλάβης διαγιγνώσκονται αργά για άμεση χειρουργική αποκατάσταση. Στην Κλινική μας έχουμε αναπτύξει μια συγκεκριμένη προσέγγιση για το χρόνο και την έκταση της χειρουργικής αποκατάστασης στις περιπτώσεις βλάβης των περιφερικών άκρων του κάτω άκρου.

Στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται διατομή ή οξεία πίεση νευρικού στελέχους η χειρουργική παρέμβαση είναι άμεση.

Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, μετά την παρέλευση 3-4 μηνών, η αποκατάσταση αποφασίζεται εάν δεν υπάρχει καμιά αυτόματη ανανεύρωση. Η αποκατάσταση συνίσταται σε νευρόλυση και, αν είναι αναγκαίο, αντικατάσταση της περιοχής της νευρικής βλάβης με νευρικά μοσχεύματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μιλήστε μαζί μας για τις δικές σας απορίες και προγραμματισμό του ραντεβού σας!

ΠΡΙΝ

Κάκωση του κοινού περονιαίου νεύρου με παράλυση του άκρου ποδός (drop foot)

ΜΕΤΑ

Πλήρης αποκατάσταση της λειτουργίας του κοινού περονιαίου νεύρου

Οι ασθενείς μας λένε…

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ανθρωπο πρώτα από όλα, και γιατρό Αντώνη Βασιλειάδη!! Κατάφερε ένα κατεστραμμένο χέρι με κομμένο τελείως το ωλένιο νεύρο, με φοβερό γενικό τραυματισμό να το κάνει απολύτως λειτουργικό.

Γιατρε σε ευχαριστώ!! να σε έχει ο Θεός καλά.
(θα έβαζα και κάποιες φωτογραφίες, του πριν και του μετά, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό.πάντως υπάρχουν και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για το θαύμα του γιατρού!!)

Πηγή: Facebook
Ο καλύτερος ορθοπεδικός άκρας χειρός στην χώρα! Έχει σώσει και εμένα προσωπικά αλλά και πολλούς φίλους που τους έστειλα! Ευχαριστούμε που υπάρχεις κ. Βασιλειάδη!

Πηγή: Facebook

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12  - Νέα Σμύρνη
+30 210 9310820

info@vasileiadismicrohandsurgery.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί κατόπιν ραντεβού Δευτέρα και Πέμπτη

 

SOCIAL MEDIA

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Copyright © vasileiadismicrohandsurgery.gr 2020. All Rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενεία Medical Promotion