Δρ. Αντώνιος Βασιλειάδης

Ορθοπαιδικός – Χειρουργός, MD, MSc, PhD

Image

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1958. Αποφοίτησε το 1976 από το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Δράμας. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Cluj-Napoca το 1984, με βαθμό πτυχίου “cum laude” και, μετά από επιτυχείς εξετάσεις ισοτιμίας με το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1985, του χορηγήθηκε Αδεια Ασκησης Επαγγέλματος.

Από το 1986 έως το 1991 εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στην Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (1986-1988) και στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (1988-1991) στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ.

Το 1991, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, του χορηγήθηκε Αδεια Ασκησης Ειδικότητας Ορθοπαιδικής. Εργάσθηκε από τον Φεβρουάριο του 1992 έως τον Αύγουστο του 1993 στο Horton General Hospital του Banbury και στο Nuffield Orthopaedic Centre της Οξφόρδης στην Μ. Βρετανία, στο Τμήμα Χειρουργικής του Χεριού.

Μετά την επιστροφή του εργάστηκε ως Visiting Fellow στην Κλινική Χειρουργικής του Χεριού και Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου Κ.Α.Τ., υπό την διεύθυνση του Ν. Δαούτη.

Στο διάστημα αυτό εκπόνησε την Διδακτορική Διατριβή του με θέμα "Αντιμετώπιση των ασταθών ψευδαρθρώσεων του σκαφοειδούς του καρπού κατά Herbert". Το 1998 του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1999 έως το 2001 εργάστηκε ως Επιμελητής στην Κλινική Χειρουργικής του Χεριού και Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου Κ.Α.Τ.

Από το 2001, σε συνεργασία με τον Ν. Δαούτη, ίδρυσαν το Τμήμα Χειρουργικής Χεριού και Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής στο Νοσοκομείο Metropolitan. Eργάζεται στο Νοσοκομείο Metropolitan, στο Ν. Φάληρο και δέχεται ασθενείς στο ιατρείο του, στην Νέα Σμύρνη.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής του Χεριού, μέλος της British Society of Hand Surgery και της Federation of European Societies for Surgery of the Hand.

Παρουσία στα Media

Μια κανονική μέρα στο χειρουργείο

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Έξω τενοντίτιδα του αγκώνα (tennis elbow)

Συντηρητική θεραπεία σύνδρομου καρπιαίου σωλήνα

Nεώτερες εξελίξεις στην χειρουργική του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα

Κότσια: τι είναι και ποιά τα αίτια

Κότσια: πιο επιρρεπείς οι γυναίκες

Ιατρικά Video

Μιλήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε το ραντεβού σας ή να μας στείλετε το δικό σας ερώτημα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Οι ασθενείς μας λένε…

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ανθρωπο πρώτα από όλα, και γιατρό Αντώνη Βασιλειάδη!! Κατάφερε ένα κατεστραμμένο χέρι με κομμένο τελείως το ωλένιο νεύρο, με φοβερό γενικό τραυματισμό να το κάνει απολύτως λειτουργικό.

Γιατρε σε ευχαριστώ!! να σε έχει ο Θεός καλά.
(θα έβαζα και κάποιες φωτογραφίες, του πριν και του μετά, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό.πάντως υπάρχουν και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για το θαύμα του γιατρού!!)

Πηγή: Facebook
Ο καλύτερος ορθοπεδικός άκρας χειρός στην χώρα! Έχει σώσει και εμένα προσωπικά αλλά και πολλούς φίλους που τους έστειλα! Ευχαριστούμε που υπάρχεις κ. Βασιλειάδη!

Πηγή: Facebook

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12  - Νέα Σμύρνη
+30 210 9310820

info@vasileiadismicrohandsurgery.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί κατόπιν ραντεβού Δευτέρα και Πέμπτη

 

SOCIAL MEDIA

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Copyright © vasileiadismicrohandsurgery.gr 2020. All Rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενεία Medical Promotion