Τραυματικές Κακώσεις του Βραχιονίου Πλέγματος. Η εμπειρία μας από 485 ασθενείς

Άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Acta Ortopaedica et Traumatologica Hellenica" της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματιολογίας (ΕΕΧΟΤ)
Image

33ο Σεμινάριο Μικροχειρουργικής και 7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Χειρουργικής Περιφερικών Νεύρων και Βραχιονίου Πλέγματος

Συμμετοχή στο 34ο Σεμινάριο Μικροχειρουργικής και 8ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Χειρουργικής Περιφερικών Νεύρων και Βραχιονίου Πλέγματος στο Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας & Εκπαίδευσης «Παναγιώτης. Ν. Σουκάκος», στο “Αττικόν” Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, 6 με 9 Ιουνίου, 2018.

Διάλεξη με θέμα: Αποκατάσταση των ελλειμμάτων περιφερικών νεύρων με χρήση νευρικών αυτομοσχευμάτων

Image

Hμερίδα υγείας "Ask your doctor” στην Αίγλη Ζαππείου στις 2 Ιουνίου 2018

Συμμετοχή στην ημερίδα υγείας "Ask your doctor” στην Αίγλη Ζαππείου στις 2 Ιουνίου 2018.

Ο κ. Βασιλειάδης παρουσίασε και ανέδειξε την συμβολή της Μικροχειρουργικής στην χειρουργική αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων του χεριού.

Image

33ο Σεμινάριο Μικροχειρουργικής και 7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Χειρουργικής Περιφερικών Νεύρων και Βραχιονίου Πλέγματος

Συμμετοχή στο 33ο Σεμινάριο Μικροχειρουργικής και 7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Χειρουργικής Περιφερικών Νεύρων και Βραχιονίου Πλέγματος στο Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας & Εκπαίδευσης «Παναγιώτης. Ν. Σουκάκος», στο “Αττικόν” Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Τετάρτη 7 – Σάββατο 10 Ιουνίου, 2017.

Διάλεξη με θέμα: Αποκατάσταση των ελλειμμάτων περιφερικών νεύρων με χρήση νευρικών αυτομοσχευμάτων.

Image

Σεμινάριο με θέμα κακώσεις περιφερικών νεύρων άνω άκρου - Νοσοκομείο Κ.Α.Τ.

Συμμετοχή στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο κος Σ. Σπυρίδωνος, διευθυντής της Κλινικής Χειρουργικής Χεριού & Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ

Η συμμετοχή αφορούσε διάλεξη για τις κακώσεις του μέσου νεύρου, στο πλαίσιο στρογγύλης τράπεζας για τις κακώσεις των περιφερικών νεύρων του άνω άκρου.

Image

Παιδιατρικό forum - Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείου Metropolitan

Τιμητική πρόσκληση από την κα. Καλμαντή, Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Metropolitan

Κατά τη διάρκεια του Παιδιατρικού Forum έγινε πλούσια και γόνιμη συζήτηση σε πολλά ενδιαφέροντα προβλήματα που σχετίζονται με τα παιδιά.

Κοινό συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργική & Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από 28 έως 30 Νοεμβρίου 2013, το 19ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, στα πλαίσια Στρογγύλης Τράπεζας για τις Κακώσεις Βραχιονίου Πλέγματος (Brachial Plexus Injuries), ο κ. Βασιλειάδης ανέπτυξε το θέμα "Διαγνωστική Προσέγγιση και Προεγχειρητικός Σχεδιασμός σε Μετατραυματικές Βλάβες Βραχιονίου Πλέγματος" (Diagnostic Approach and Preoperative Planning - Timing in Traumatic Brachial Plexus Injuries).

Εντατικό Εκπαιδευτικό Διημέρου του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών (Κ.Ε.Ο.Χ.)

Ο κ. Βασιλειάδης συμμετείχε στην στρογγυλή τράπεζα "Παθήσεις του Ανω Ακρου" στα πλαίσια του Εντατικού Εκπαιδευτικού Διημέρου του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών (Κ.Ε.Ο.Χ.) με την εισήγηση "Τενοντοπάθειες του Ανω Ακρου" που πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2013 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Εαιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας.

Image

Κοινό συνέδριο Της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργική & Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2012, το 18ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, στα πλαίσια στρογγύλης τράπεζας για την Δευτερογενή Αντιμετώπιση Κακώσεων του Χεριού, ο κ. Βασιλειάδης ανέπτυξε το πρόβλημα των μεγάλων ελλειμμάτων των περιφερικών νεύρων και τις σύγχρονες απόψεις για τις μεθόδους αποκατάστασης με παρεμβολή νευρικών αυτομοσχευμάτων. 

Image

Βασικός κύκλος Μετεκπαιδευτικών μαθημάτων της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας

Στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2012 συμμετείχε ως εισηγητής στο Βασικό Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων του τμήματος χεριού της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας.

Το Σάββατο η εισήγηση αφορούσε τις στρατηγικές αντιμετώπισης των κακώσεων των περιφερικών νεύρων, με εκτεταμένη αναφορά στην ανατομική, την φυσιολογία των περιφερικών νεύρων καθώς και την ανταπόκριση τους στη βλάβη.

Την Κυριακή η εισήγηση αφορούσε τις κακώσεις του βραχιονίου πλέγματος και την μεθοδολογία της χειρουργικής αντιμετώπισής τους.

Image

9th Hand Surgery Course

Ο ιατρός συμμετείχε στο 9o συνέδριο Hand Surgery Course όπου ανέπτυξε το θέμα:The Homodigital Neurovascular Island Flap for Finger Reconstruction.

Image

Περιοδικό MOJ Orthopedics & Rheumatology

Image

Περιοδικό MOJ Orthopedics & Rheumatology

Διαβάστε το αρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΜΟJ Orthopaedics & Rhematology με θέμαΗ αποκατάσταση ελλειμμάτων περιφερικών νεύρων με χρήση νευρικών αυτομοσχευμάτων.

Οι ασθενείς μας λένε…

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ανθρωπο πρώτα από όλα, και γιατρό Αντώνη Βασιλειάδη!! Κατάφερε ένα κατεστραμμένο χέρι με κομμένο τελείως το ωλένιο νεύρο, με φοβερό γενικό τραυματισμό να το κάνει απολύτως λειτουργικό.

Γιατρε σε ευχαριστώ!! να σε έχει ο Θεός καλά.
(θα έβαζα και κάποιες φωτογραφίες, του πριν και του μετά, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό.πάντως υπάρχουν και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για το θαύμα του γιατρού!!)

Πηγή: Facebook
Ο καλύτερος ορθοπεδικός άκρας χειρός στην χώρα! Έχει σώσει και εμένα προσωπικά αλλά και πολλούς φίλους που τους έστειλα! Ευχαριστούμε που υπάρχεις κ. Βασιλειάδη!

Πηγή: Facebook

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12  - Νέα Σμύρνη
+30 210 9310820

info@vasileiadismicrohandsurgery.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το ιατρείο λειτουργεί κατόπιν ραντεβού Δευτέρα και Πέμπτη

 

SOCIAL MEDIA

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Copyright © vasileiadismicrohandsurgery.gr 2020. All Rights Reserved.

Κατασκευή & Φιλοξενεία Medical Promotion